Cauta

gold

collection

cele mai vandute

Categories:

Tetraforce Toner 200 ml

50lei
extract de arbore de ceai, extract de Centenalla Asiatica, extract de Camellia Sinesis, extract de Houttuynia Cordata, extract de Salix
Categories:

Hydra Mushroom Mask Sheet 23 gr

14lei
extract de Sparassis Crispa, acid hialuronic, trehaloză
Categories:

My Balance Mist – Oil Cut 80 ml

40lei
extract de bambus, extract de Chamaecyparis Obtusa
Categories: ,

24k Gold Caviar 3step Solution Mask

19lei
extract de aur 24k, extract de caviar, lăptișor de matcă, miere, unt de shea, extract de Centenella Asiatica, adenozine, ”apa

Skin Refining Snail Cream 50gr

140lei
extract de melc, adenozine, complex Phyto-TF, Aloe Vera, extract de Lactuca Indica,extract de Corydalis Pallida

Premium Gold Mineral Pact 11.5 gr

100lei
pulbere de aur 24k, pulbere mineral, extract de crin, ulei de semințe de limba mielului, extract de mușețel, extract de

un ten sanatos

Moist Up Super Hyalurone Line

Gamă intens hidratantă pe bază de acid hialuronic, potrivită pentru tenul sensibil și uscat, datorită ingredientelor naturale atent selecționate. Acidul hialuronic este o moleculă care se află în mod natural în pielea noastră, o moleculă care atrage în jurul ei particule de apă până la 1000 de ori greutatea ei, și din acest motiv este un ingredient care oferă hidratare mare pielii unde este aplicat.

Sfaturi

PENTRU TINE

1.

Cleanser

Un gel de curatare nu trebuie sa lipseasca din arsenalul tau de skincare. Acesta curata in profunzime tenul si indeparteaza impuritatile, reziduurile si excesul de sebum, lasand tenul curat si revigorat.
2.

Masca

Folosite in mod regulat, mastile pot imbunatati aspectul tenului datorita serului concentrat pe care il contin, oferindu-i hidratare, elasticitate si luminozitate.
3.

Crema

Aplicarea cremei hidratante se numara printre ultimii pasi in rutina de skincare. Aceasta ”sigileaza” produsele aplicate anterior (toner, esenta,ser) astfel hidratarea se mentine pentru mai mult timp.
Back to Top