Cupoane de reducere, promovarea ta

Noi, cei de la QCC, apreciem creativitatea, naturalețea și originalitatea. Dorim să oferim comunității noastre șansa de a-și arăta talentul în crearea de materiale foto/video, dar și să-i răsplătim pe cei mai implicați și inovativi participanți.

Apreciem creativitatea, naturalețea și originalitatea.

Dacă:

 • Îți plac produsele noastre
 • Ești pasionată de skincare, în special de k-beauty și de social media
 • Iți place să creezi conținut foto sau video
 • Deții un cont activ & public pe platformele de social media (Instagram, TikTok, Facebook)
 • Îți place să interacționezi cu comunitatea ta

Ai posibilitatea sa te faci remarcat\remarcată și să-ți arăți talentul de creator de conținut/influencer prin realizarea de materiale foto sau video cu produsele noastre.

 

Ce trebuie să faci?
 • Creează conținut foto sau video exclusiv cu produsele noastre (ex. unboxing, recenzie, rutină etc.) pe care îl postezi pe contul tău de social media (Instagram/Facebook/TikTok) cu tag către pagina noastră.
 • Trimite-ne materialele postate pe adresa de email [email protected], menționând contul sau conturile de social media pe care ai postat materialele.

Noi vom evalua conținutul, vom alege materialele care ne plac cel mai mult și le vom premia în funcție de complexitate și originalitate, fie cu un cod de reducere, fie cu produse gratuite sau alte surprize generoase. Materialele le vom publica pe paginile noastre de social media menționând sursa, oferind autorului o expunere ridicată în comunitatea de skin care&beauty.

Daca nu deții produse Elishacoy și dorești să le promovezi, îți oferim o reducere de 15% la 3 produse care alcătuiesc o rutină (cleanser-toner-cremă)

Pentru a obține un cod de reducere personalizat de 15% la 3 produse Elishacoy (cleanser-toner-crema) dintr-o gamă la alegerea ta, introdu datele tale și profilul tău de Instagram în formularul de mai jos. Noi vom evalua pagina ta, iar daca ne place ceea ce vedem îți vom oferi codul de reducere.

Inscrie-te acum!
Creează conținut foto sau video exclusiv cu produsele noastre

  Tips pentru a crea conținut de calitate:

  Documentează-te despre produsul/ele prezentate

  Folosește cuvinte cheie

  Oferă informații cât mai complexe

  Folosește pe cât posibil lumina naturală pentru materialele foto/video

  Folosește hashtag-uri relevante

  Fii naturală și adaugă personalitate postărilor