Skip to content
Free shipping for orders over 165 EURO
International delivery, EU

Produsele de skincare coreene-un must-have

Trendul produselor cosmetice din Coreea de Sud incepe sa patrunda cu pasi inceti dar siguri si pe piata cosmeticelor din Europa atragand tot mai mult atentia impatimitelor de produse de skin care, si pe buna dreptate, Coreea de Sud fiind unul dintre jucatorii de top la nivel global in ceea ce priveste produsele de ingrijire a tenului, atat din punctul de vedere al calitatii cat si al diversitatii, a ingredientelor folosite si a tehnologiilor de ultima generatie.

Cum a inceput acest trend al cosmeticelor coreene cunoscut si sub numele de k-beauty si ce presupune acesta?

Inca din vremuri stravechi femeile din Coreea de Sud si Asia de Est au fost renumite pentru atentia si importanta pe care o acorda frumusetii. In Coreea de Sud femeile pun mare pret pe frumusetea naturala si pe aspectul tenului in general, punand accent pe sanatatea, hidratarea si unformizarea nuantei acestuia acestuia, minimizand astfel nevoia unui machiaj foarte complex spre deosebire de abordarea europeana, care ne indeamna sa investim in produse de machiaj cu scopul de a acoperi imperfectiunile  tenului. Tocmai cu acest obiectiv în minte, cosmeticele realizate în această zonă sunt create pentru a spori, perfecționa și evidenția frumusețea naturală a femeii, dar mai ales pentru a o prelungi, astfel încât produsele care ies de pe piata sud-coreeana au standarde inalte de calitate si indeplinesc si cele mai exigente cerinte ale consumatorilor de produse de skin care. Desi rutina de aplicare a acestor produse poate fi putin anevoiasa fiind comupsa din 10 pasi, despre acest lucra vom discuta mai detaliat in alt articol, noi suntem de parare ca merita efortul iar rezultatele nu vor intarzia sa apara. Mai jos va prezentam 5 motive pentru care sa introduceti produse cosmetice coreene in rutina de ingrijire a tenului:

Sursa fotografie:Pinterest

1. Inovatie – BB Creams, masti de bumbac, fond de ten cushion etc., toate aceste produse au luat nastere in Coreea de Sud. Considerata a avea un avans seminificativ la nivel global in ceea ce priveste tehnologia cu privire la fabricarea produselor cosmetice, industria cosmeticelor coreene  este recunoscută pentru adoptarea rapidă a inovațiilor din sectorul bio-medical.

2. Ingrediente active unice– extractul de melc, apa fermentata de lotus, uleiul de cal, extracte de ciuperci, albus de ou, extract de trufe etc, ingrediente care par ciudate la prima vedere dar care aduc beneficii tenului, iar noile formule ofera rezultate care nu puteau fi obtinute pana acum .

3. Formule blande- compozitia cosmeticelor coreene este in mare parte formata din ingrediente naturale, evitand chimicalele dure precum uleiurile minerale, parafina, parabenii etc.

4. Raport calitate-pret – Avand in vedere gradul ridicat de competitivitate pe piata cosmeticelor din Coreea de Sud, acest lucru a dus la mentinerea unor preturi accesibile, pastrand totusi calitatea produselor la standarde inalte.

Categories: Uncategorized