Gamele Qcc

Alegeti dintr-o varietate de  game cu ingrediente active precum extractul de melc, acidul hialuronic, extractul de arbore de ceai, extractul de kombucha, acidul poliglutamic etc., care se adresează atât tenurilor normale, cât și tenurilor mixte/grase cu imperfecțiuni, deshidratate/uscate și mature.

CategoriiLE QCC

O rutină de îngrijire adecvată și structurată corespunzător este cheia unui ten curat și sănătos.  Respectați cei mai importanți pași: curățare-tonifiere-tratament-hidratare, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Asigurați-vă că rutina dvs. este completă și cuprinde toate etapele și produsele necesare.

 • Youth Water

  Este o gamă intens hidratantă  care are la bază formula Youth Water patentată de Elishacoy. Formula compusă din ingrediente precum ceramide, lecitină, acid poliglutamic, formează o barieră protectoare și menține pielea hidratată pentru o perioadă îndelungată, astfel previne îmbătrânirea prematură a pielii.

 • Moist Up Hyalurone

  Gamă hidratantă care asigură până la 80 de ore de hidratare datorită acidului hialuronic. Acidul hialuronic este o moleculă care se află în mod natural în pielea noastră, o moleculă care atrage în jurul ei particule de apă până la 1000 de ori greutatea ei. Acesta impiedică pierderea apei din țesuturi, menținând în acest fel pielea hidratată pentru un timp îndelungat, încetinind astfel procesul de îmbătrânire.

 • Tetraforce

  Gamă special concepută pentru tenul mixt sau gras cu imperfecțiuni datorită celor 4 ingrediente de baza: Melaleuca Altrenifolia (arbore de ceai), Camellia Sinensis Leaf, Centella Asiatica (CICA) și Houttuynia Cordatta care calmează, purifică tenul și ajuta la combaterea excesului de sebum. Ingrediente precum acidul salicilic și extractul de Salix Negra curăță tenul de impuritați și celule moarte, ajută la vindecarea imperfecțiunilor și micșorarea porilor.

 • Hydro Save Plan

  Gamă intens hidratantă și hrănitoare dedicată unui ten uscat/deshidratat. Ingredientele principale ale acestei game sunt trehaloza, gliceril glucozidul și pantenolul. Acestea rețin umezeala, ajută la îmbunătățirea aspectului pielii uscate și deteriorate, redau elasticitatea și protejează tenul împotriva factorilor externi.

 • Kombucha Gyeol-Biome

  O gamă special creată pentru întărirea și protejarea barierii protectoare a pielii datorită extractului de kombucha bogat în probiotice și prebiotice. Gama conține o concentrație ridicată de 86% de extract de kombucha obținut prin fermentarea ceaiului negru timp de 506 ore fiind potrivită pentru toate tipurile de ten.

 • Premium Gold Collagen

  Gamă premium cu extract de aur de 24 de karate, colagen,complex de peptide și lăptișor de matcă oferă pielii hidratare, fermitate și strălucire. Aceste ingrediente contribuie la reconstrucția celulară a țesuturilor, reduc inflamația și conferă un efect de lifitng, reducând astfel ridurile fine și liniile de expresie.

TIPS & TRICKs

Venim în ajutorul dumneavoastră cu sfaturi și informații care să va ajute în alegrea unei rutine de îngrijire a tenului corecte și eficiente.